Nieuws-archief
Minimaliseren

12-04-2013

Marseland Project.

Nieuwsbericht Marselandproject.pdf

29-04-2013

Interview M.J. Zegeren en D. Gerard met RTV Drenthe.

Meine Jan Zegeren en Dirk Gerard vertellen over de inhuldiging van Koningin Beatrix in 1980, Crescendo was toen uitgenodigd om daar te spelen. klik hier (het begint ongeveer bij 08.20)

01-05-2013

Rabobank Clubkas Campagne (2013).

Deze aktie is door de Rabobank afgesloten en onze vereniging heeft een bedrag van Eur. 471,-- mogen ontvangen. Alle leden van de Rabobank ZW Drenthe welke op onze vereniging hebben gestemd bedankt en natuurlijk de Rabobank voor deze unieke aktie.Rabobank Clubkas Aktie (2014). 

Deze aktie is door de Rabobank afgesloten en onze vereniging heeft een bedrag van Eur. 361,-- mogen ontvangen. Alle leden van de Rabobank ZW-Drenthe welke op onze vereniging gestemd hebben bedankt en natuurlijk de Rabobank voor deze aktie


Concert met Diep Triest (07-03-2015)

Crescendo zal op zaterdag 7 maart 2015 samen met de bekende Groninger smartlappenband “Diep Triest” een concert geven in Sporthal “De Marse”. In Ruinen is Diep Triest na het Ruunder Feest eind augustus inmiddels een bekende naam maar voor degene die Diep Triest niet kent:  Het is een smartlappenband en speelt nederlands-talige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. Frontman is Theo Driessen, bijgestaan door twee zangeressen, een gitarist, bassist, toetsenist en een drummer.

Zowel de malletband als het fanfareorkest van Crescendo zullen Diep Triest deze avond begeleiden.

Afgelopen winter in  februari 2014 deed Diep Triest via de media een oproep aan de Drentse harmonie- en fanfareorkesten om in 2015 samen een concert te geven. Diep Triest heeft dit in 2013 met zeven Groningse orkesten gedaan. Dit waren zeer succesvolle concerten. Uit de meer dan twintig orkesten die zich aanmelden, selecteerde de band zeven orkesten, waaronder dus Crescendo, die de eerste is in 2015 die de reeks concerten opent.  

Hieronder nog een interview van het Dagblad van het Noorden met Theo Driessen. 

Om alvast in de sfeer te komen een voorproefje van Diep Triest in concert. 

Interview R. Zegeren en A.Smit voor RTV Drenthe

Roelie en Albert hebben zaterdag 28-02-2015 een interview gehad voor RTV Drenthe met Nico Sieffers in het muziekprogramme muziekprofiel.  ( het begint ongeveer op 22.40)

Klik hier voor het interview.