Laatste nieuwtjes
Minimaliseren

 

Muziekvereniging Crescendo is een eeuw jong.

Muziekvereniging Crescendo is druk bezig om een mooi jubileumfeest samen te stellen. De vereniging bestaat op 1 maart 2020 namelijk honderd jaar en dat wordt onder meer gevierd met een Maestro jubileum concert (zaterdag 29-02), een Reünie concert (zondag 21-06) en een Majorette NBTA wedstrijd (zaterdag 31-10).

De jubileumcommissie hoopt dat alle activiteiten het maken van muziek bij Crescendo promoten. Het eerste concert is op zaterdag 29 februari in de sporthal, waarbij drie 'Ruuner' Maestro's in actie komen. Hennie Kuijer, IKC 't Oelebröd directeur Martijn Plas en oud-dominee Georg Naber. 

Op zondag 21 juni wordt op de Brink een Muziekfeest op het Plein gehouden, wat tevens een reünie is. De malletband is op het moment niet actief spelend binnen de vereniging maar komt deze datum uit de 'ijskast' en zal met maar liefs 24 muzikanten mee doen aan het concert. Ook het orkest wordt dit concert aangevuld met 10 tot 15 oud-muzikanten. 

Voor de jeugd is er op 4 april een activiteit, terwijl 2 weken later een feestavond voor alle leden gepland staat. Deze dag (18 april) zal ook de jaarlijkse Geraniumactie weer plaatsvinden. 

31 Oktober staat er een landelijke NBTA-majorette wedstrijd gepland. Hier kunnen verenigingen vanuit het hele land aan meedoen. Zeker is dat ons eigen majorettes aan deze wedstrijd gaan mee doen!

13 December is voor het jaar 2020 het laatste geplande optreden. Een Crescendo & Friends concert. Hier wordt later in het jaar een invulling aan gegeven.